• Термография за скрити течове в Сандански

    Когато ви e необходима услугата откриване на течове с термокамера, може да се окажете изправени пред сериозно предизвикателство.

    otkrivane na tech

Трябва да реагирате бързо, само че същевременно това е специфична дейност и не е редно да се доверявате на когото и да било. Ако имотът, в който има теч,

е ваша отговорност, но не сте наясно със сигурност точно къде се крие той, потърсете ни и ще ви помогнем. Ако той се намира в Сандански, тогава най-добрият избор, който можете да направите, е да се доверите на специалистите от vikblg.net.

1) Работим с застрахователните дружества, така че разхода Ви по установяване на теча ще Ви бъде изцяло покрит от застрахователната полица.
2) Термографския доклад се изготвя на място след приключване на диагностиката и се изпраща в електронен формат (имейл) – на момента!

Как се открива теч?

Откриването на теч е отговорна задача. Тя се извършва винаги единствено от специалисти. Причините за това са многобройни. Важното е, че трябва да запомните, че това е сериозна задача, която не бива да бъде възлагана на аматьори.

Има много начини за . Термографският анализ е това, което обикновено предпочитаме и нашите специалисти прилагат най-често.

FLIR845 Camera meter image

Термографският анализ е най-предпочитан в последните години. Методът дава пълна гаранция за точно и за бързо откриване на течове, като в същото време е на съвсем изгодна цена, защото не се налага извършването на неприятното къртене, което само усложнява нещата.

Методът е наричан още термография и термовизия. Този метод открива доста широко приложение в много сфери от съвременния живот. Представлява своеобразен метод за анализ, за обследване и за контролиране на обекти.

Предпочитаме го ние и други добри специалисти, защото не налага да се извършва разрушаване. Методът намира своето приложение, когато става въпрос за откриване на течове на вода. Особено полезен е за локализация на т.нар. скрити течове. Скрити обикновено е прието да се наричат онези течове, при които локализирането на проблема е затруднено. Те няма как да бъдат забелязани с просто око. Понякога дори локализирането може да се окаже невъзможно, ако не е налице необходимата апаратура.

tech banq

Какво е откриване на теч с термокамера?

Откриване на теч с термокамера представлява всъщност визуализиране на даден обект или пък на група обекти. То се осъществява с помощта на инфрачервеното излъчване, което може да бъде доловено от съответния обект. Инфрачервените лъчи се приемат от термокамерата. Визуализират се на дисплея и ролята на нашите специалисти е да разчитат и да анализират установеното.