• Термография за скрити течове в Банско

    Фирма vikblg.net е специализирана в дейността откриване на течове Банско. Ние разполагаме с модерна и съвременна апаратура, която служи за откриване на течове.

    otkrivane na tech

Дейността се извършва професионално от обучения ни и опитен екип. Дейността ни е сертифицирана и нашите специалисти разполагат с абсолютно всички нужни документи,

сертификати и разрешителни, служещи за използване на техниката и за самото извършване на дейността. Съществуват различни начини за откриване на течове, а най-подходящият за вашия случай ще обсъдим и ще изберем заедно.

1) Работим с застрахователните дружества, така че разхода Ви по установяване на теча ще Ви бъде изцяло покрит от застрахователната полица.
2) Термографския доклад се изготвя на място след приключване на диагностиката и се изпраща в електронен формат (имейл) – на момента!

Кога да потърсите професионалисти?

Забележите ли влажни или мокри петна, висока обща влажност, мухъл, изронване за отделни места, както и ужасното кондензиране по прозорците, веднага имайте предвид, че по всяка вероятност става въпрос за теч. Самият теч не е толкова неприятен, колкото самите последствия, които могат да произтекат от него. Липсата на възможност да разберете откъде произтича проблемът го прави още по-ужасен. Влагата пък от своя страна се разраства и проблемът става все по-сериозен, ако не го разрешите.

FLIR845 Camera meter image

Течовете са много сериозен и задълбочен проблем. Помнете, че никога не бива да отлагате вземането на мерки. С времето този проблем бързо се разраства. Ако се нуждаете от откриване на течове Банско, доверете се на нашите специалисти. Ще останете наистина доволни.

Апаратурата наистина е особено важна, но всъщност постигнатият краен резултат си остава най-важен. Откриването на течове може да бъде извършено с помощта на различни уреди като например влагомери или пък микровълнови датчици, термокамера или с помощта на най-различни ултразвукови преобразуватели и излъчватели и др. Даже се налага понякога откриването на теч да се осъществи с няколко вида апаратура. Какъвто и метод да трябва да се приложи във вашия случай – готови сме да го направим.

domashen majstor

Защо да изберете нашите услуги?

Имате нужда от професионализма на нашия екип, за да разрешите правилно въпроса с теча. Разполагаме със специална апаратура, а това улеснява задачата ни значително. Откриването на теч с апаратура се налага при наличие на скрити течове. С помощта на подходящата апаратура могат да бъдат открити без никакви затруднения всички видове налични течове в имота, без значение от произхода и същността си.