• Отпушване на тоалетна в Благоевград? Повикайте ни, отпушваме!

    Доверете се на най-опитните специалисти в Благоевград при необходимост от отпушване на тоалетна на разумни цени!

    otpushvane na toaletna

Ние сме екип за отпушване на тоалетни защото осъзнаваме какъв сериозен проблем е това,

който трябва да бъде разрешен по възможно най-бързия начин. Доверете се на vikblg.net, за да Ви измъкнем от патовата ситуация, в която сте попаднали.

Какво да направим при запушена тоалетна?

Със сигурност на всеки му се е налагало, поне веднъж да трябва да отпушва своята тоалетна. Да, със сигурност никак не е приятно. Като цяло обаче самата процедура не е нещо сложно и не е трудно да се отстрани такова запушване. Разбира се, че има и конкретни ситуации, при които е наложително да се обадите на специалист с нужния опит. В тази статия ще ви обърнем внимание на тези по-леки случаи, при които вие сами може да се справите с неприятната ситуация.

отпушване на тоалетна благоевград

Може ли телта да ни е полезна при запушена тоалетна?

Като цяло това е доста елементарен инструмент, който също така е и лесно  достъпен, тъй като го има почти навсякъде. Използването на телта като цяло е по-рядко. Предимството и е, че на практика с нея може да се пробие дори много твърда и устойчива тапа. В такива случаи не бива да пускате вода, защото има вероятност тя да прелее над нивото на тоалетната чиния.

Използването на тел при отпушване на тоалетната може да бъде полезно начинание, ако сте сблъскали с инцидентно със запушването и не сме успели да реагираме на време. Този метод може да ви помогнем само ако запушването е повърхностно и проблема не е свързан с централната вертикална канализация. Друго предимство на този модел е неговата бързина и удобство за непрофесионалисти.

Въпреки всичко, ако не успеете да се справите сами се свържете отново с нас за да ви посетим когато е удобно за вас и не предприемайте други действия по отпушването за да предовратите създаването на по-сериозен проблем, който ще оскъпи стойността на услуга по отпушване. Погледнете също така нашите цени за отпушване на канали в Благоевград.

Отпушване с ръчни помпа и други инструменти

Тази помпа се състои от пластмасова дръжка, на чийто край има приспособление от гума, които много прилича на вендуза. Всеки би трябвало да има такава ръчна помпа в жилището си. Въпреки че и то  е елементарно като устройство, понякога може да ви бъде от много голяма полза.

Действа се по следния начин: Започвате да извършвате движения към канала и обратно. По този начин водата създава силен натиск към тапата и по този начин да я изтласка в канализацията. Задръстванията се получават предимно от тоалетна хартия или фекалии. Когато се получи силен контакт на водата с тоалетната хартия, тя просто се разпада.Тя представлява най-често пластмасова дръжка, на накрайника на която има гумено приспособление, което много наподобява вендуза. Това приспособление би трябвало да го има всеки в своето жилище.

водопроводчик благоевград

Методи за отпушване на запушената тоалетната в Благоевград

Отпушване с гореща / вряла вода е друг много популярен метод. Той е ефикасен, в случай че запушването е причинено от изсипване на мазнини в тоалетната чиния или дори обикновена сапунена вода. Неколкократно изсипване на вряла вода може да разтопи сапуна и мазнините и да ги отведе в канала.

4.6/5 - (282 votes)