• Тоалетна се запуши?

    Доверете се на най-опитните специалисти в Благоевград при необходимост от отпушване на тоалетна на разумни цени!

Запушването на тоалетна е доста сериозен проблем,

който трябва да бъде разрешен по възможно най-бързия начин. Доверете се на vikblg.net, за да Ви измъкнем от патовата ситуация, в която сте попаднали.

Какво да направим при запушена тоалетна?

Със сигурност на всеки му се е налагало, поне веднъж да трябва да отпушва своята тоалетна. Да, със сигурност никак не е приятно. Като цяло обаче самата процедура не е нещо сложно и не е трудно да се отстрани такова запушване. Разбира се, че има и конкретни ситуации, при които е наложително да се обадите на специалист с нужния опит. В тази статия ще ви обърнем внимание на тези по-леки случаи, при които вие сами може да се справите с неприятната ситуация.

Методи за отпушване на запушената тоалетната в Благоевград

Като цяло това е доста елементарен инструмент, който също така е и лесно  достъпен, тъй като го има почти навсякъде. Използването на телта като цяло е по-рядко. Предимството и е, че на практика с нея може да се пробие дори много твърда и устойчива тапа. В такива случаи не бива да пускате вода, защото има вероятност тя да прелее над нивото на тоалетната чиния.

Тази помпа се състои от пластмасова дръжка, на чийто край има приспособление от гума, които много прилича на вендуза. Всеки би трябвало да има такава ръчна помпа в жилището си. Въпреки че и то  е елементарно като устройство, понякога може да ви бъде от много голяма полза.

Действа се по следния начин: Започвате да извършвате движения към канала и обратно. По този начин водата създава силен натиск към тапата и по този начин да я изтласка в канализацията. Задръстванията се получават предимно от тоалетна хартия или фекалии. Когато се получи силен контакт на водата с тоалетната хартия, тя просто се разпада.Тя представлява най-често пластмасова дръжка, на накрайника на която има гумено приспособление, което много наподобява вендуза. Това приспособление би трябвало да го има всеки в своето жилище.

Друг много популярен метод. Той е ефикасен, в случай че запушването е причинено от изсипване на мазнини в тоалетната чиния или дори обикновена сапунена вода. Неколкократно изсипване на вряла вода може да разтопи сапуна и мазнините и да ги отведе в канала.

4.9/5 - (128 votes)