• Имате проблем с запушен канал?

  Ние предлагаме професионални услуги по отпушване на канали в Сандански и района на достъпни цени.

Отпушване на канали Сандански

Имате усещането, че канализацията ви не тегли както обикновено? Опитвате да се справите сами с неприятната ситуация, но не ви се получава? Време е да потърсите професионална помощ. А ние сме тук, за да ви предложим точно това – професионално отпушване на канализацията и съвети как да избегнете това неприятно положение в бъдеще.

VIKBlg.net – компанията с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите. Ако сте изпаднали в тази нелепа ситуация, потърсете ни бързо, за да ви помогнем да излезете и бързо от нея. Можем да ви съдействаме за:

 • отпушване на мивки;
 • отпушване на сифони;
 • отпушване на тоалетни;
 • почистване на септични ями;
 • видео диагностика на канализацията.

За нас е важно, ако можете да си спомните какво би могло да е попаднало в канализацията, за да се стигне до запушване, за да можем да преценим кой е най-удачният метод за справяне с проблема. Невинаги обаче запушванията са резултат от еднократно попадане на предмети в канализацията. Понякога с години се наслояват мазнини по тръбите, което води до тяхното стесняване и в даден момент те спират да поемат водата. Има и случаи, когато корени на дървета или храсти са успели да проникнат в канализацията и това затруднява оттичането на водата. В такива ситуации прилагаме видеодиагностика, благодарение на която успяваме да определим точното местоположения на запушването, което ни позволява да се справим по-лесно с проблема.

 • откриване и отстраняване на течове;
 • проектиране и изграждане на ВиК инсталации
 • частична подмяна на водопроводни и канализационни тръби;
 • ВиК ремонти;
 • монтаж на аксесоари във вашата баня или кухня.

Това е само една малка част от дейностите, които извършваме. За да се запознаете с всички тях, посетете офиса ни в Сандански, където можете да разгледате богатото ни меню и ценовата листа към него.

Защо да се доверите именно на нас

VIKBlg.net е компания с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите и множество доволни клиенти. Разполагаме с екипи от опитни водопроводчици, които са обучени да се справят във всяка една ситуация, независимо колко сложна е тя. Благодарение на съвременните уреди и инструменти се справяме бързо и качествено със своите задачи. А когато се налага да вложим материали, залагаме само на най-добрите – това ни позволява да се чувстваме сигурни в дейностите, които извършваме пи спокойно да можем да ви дадем гаранция за тях. И всичко това на достъпни цени.

Посетете офиса ни в Сандански, а ние ще ви осигурим безопасността и спокойствието, което всеки един от вас заслужава.

4.5/5 - (101 votes)
Call Now ButtonОткриване на теч. Цена 50лв.!