• Имате проблем с запушен канал?

    Ние предлагаме професионални услуги по отпушване на канали в Разлог и района на достъпни цени.

Отпушване на канали Разлог

Отпушването на канали е една не доста лека задача, затова и не всеки от нас би се справил с нея. Тук сме, за да ви представим нашата фирма, която от доста дълги години предлага този вид услуги –VIKBLg.net. Когато имате нужда от помощ за отпушване на канали в дома или офиса, може да се свържете с нас по всяко време, а ние ще се отзовем възможно най-бързо, за да отстраним проблема ви.

  • отпушване на тоалетна;
  • отпушване на мивка;
  • отпушване на сифони;
  • отпушване на шахти;
  • отпушване на тръби;
  • почистване на тоалетни и септични ями;
  • отводняване на мазе;
  • профилактика.

Както виждате, услугите, които предлагаме са разнообразни. Това е една малка част от тях, която има за цел да ви запознае с дейностите, които извършваме. Ако се интересувате повече, можете да откриете нашето дълго меню в интернет сайта ни. За всичи услуги,които предлагаме разполагаме с техника, с която да става по-лесно и бързо. Също така разполагаме с един от новите уреди, наречен видеокамера, с който по-лесно откриваме къде се намира запушването, без да се налага да къртим в банята или в кухнята, или в което и да е помощение от вашия дом. Понякога запушването се оказва дори извън дома ни.

Защо да изберете нашата фирма

Ние сме компания с  дългогодишен опит и множество неприятни ситуации, доведени до щастлив край зад гърба си. Разполагаме с голям екип от специалисти, които са едни от най-добрите в сферата на тези услуги. Работим с едни от най-новите и модерни машини и инструменти, които са нашият най-голям помощник. Използваме винаги само висококачествени материали. Даваме гаранция за всяка една извършена услуга. Спазваме винаги определени срокове. И не на последно място – всичко при нас ще бъде на достъпни цени.

Може да ни посетите в нашия офис в Разлог или да се свържете с нас по телефона, който ще откриете в нашия сайт. Ще бъде направен безплатен оглед от  специалист, а след това наш екип ще отстрани вашият проблем. Може да се свържете с нас по всяко време на денонощието. Ние ще се отзовем веднага, щом се свържете с нас. Ще ви докажем, че сте направили правилния избор, като сте избрали нашата фирма. Високо качество и коректно отношение – това предлагаме ние на своите клиенти. Доверете ни се!

4.5/5 - (99 votes)
Call Now ButtonОткриване на теч. Цена 50лв.!