• Имате проблем с запушен канал?

    Ние предлагаме професионални услуги по отпушване на канали в Кресна и района на достъпни цени.

Отпушване на канали Кресна

Неприятната миризма е най-малкото, което може да ви причини запушената канализация. Течовете, предизвикващи наводнения, не са за подценяване. Ако имате съмнения, че нещо не е наред, повикайте квалифициран водопроводчик, който ще види реалното състояние на нещата.

VIKBlg.net – компанията с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите. Компанията, успяла да привлече и обучи най-добрите водопроводчици. А дългогодишният им опит и множеството сложни ситуации, в които са попадали, са успели да направят от тях най-добрите в бранша. Това са хора, които извършват своите задължения с лекота. Няма авария, която да не са в състояние да овладеят.

Фирмата ни разполага с най-съвременната техника, благодарение на която бързо успяваме да стигнем до същността на проблема и да пристъпим към неговото отстраняване. А ако дейността изисква влагане на материали, залагаме само на най-добрите. Само така можем да сме напълно уверени в гаранцията, която даваме на своите клиенти. А цените ни? Те със сигурност нямат конкуренция – достъпни за всички наши клиенти.

Ако и вие се сблъскате с този проблем, потърсете ни незабавно. С помощта на видеодиагностика ще установим точното място на запушването и се заемаме с неговото отстраняване. Признаците, както разбрахте са много – неприятна миризма, трудно оттичане на водата в мивки, вани, сифони и тоалетни. Тяхното неглижиране от ваша страна ще доведе до още по-неприятни последици като течове и наводнения.

Някои от вас опитват сами да се справят. Невинаги обаче това е добър вариант. Ако запушването е някъде навътре в канализацията, ще постигнете само временен резултат. А не е изключено при опитите от ваша страна в тръбите да останат твърди частици от това, с което сте опитвали. Тогава със сигурност ще си навлечете още по-големи неприятности. Нашият най-важен съвет е да потърсите специалист-водопроводчик, какъвто ние ви предлагаме. Само така можете да си осигурите пълно справяне с проблема.

Какви други ВиК услуги ви предлагаме

Като компания с дългогодишен опит, сме успели да се специализираме във всички ВиК дейности. При нас ще намерите всичко от А до Я за водопровода или канализацията. Потърсете ни, ако се нуждаете от:

  • проектиране и изграждане на ВиК инсталация;
  • откриване и отстраняване на течове;
  • частична подмяна на водопроводни и канализационни тръби;
  • монтаж на аксесоари в кухни и бани.

За да се запознаете с пълния ни списък от услуги и цените, на които ги извършваме, посетете нашия офис в Кресна. На място ще получите отговорите на всички въпроси, които ви интересуват. Осигурете си спокойствието с нас – VIKBlg.net.

4.5/5 - (104 votes)
Call Now ButtonОткриване на теч. Цена 50лв.!