• Термография за скрити течове

    Опитни термографи за изпълнението на термографска диагностика за установяване на скрити ВиК течове от Бани, Тераси, Фуги, Покриви и др.

    otkrivane na tech

Ако имате ВиК течове, това може да се окаже пагубно за вашия имот, най-вече ако не му обърнете внимание навреме. Това е един доста сериозен проблем,

с разрешаването на който трябва да се заемете веднага, след като забележите, че съществува. Но в много от случаите течовете са от т. нар. тип скрити. Те не могат да бъдат забелязани с просто око, нито пък е лесно да ги открие някой, който не е специалист.

1) Работим с застрахователните дружества, така че разхода Ви по установяване на теча ще Ви бъде изцяло покрит от застрахователната полица.
2) Термографския доклад се изготвя на място след приключване на диагностиката и се изпраща в електронен формат (имейл) – на момента!

Откриване на течове с термокамера FLIR в Благоевград и района

Ако се случи така, че и вие да се сблъскате с този проблем, има едно отлично решение, с което той да бъде разрешен веднага. Обърнете се към специалистите, които обслужват vikblg.net. Ние сме модерна и съвременна фирма, която не залага само на старите традиционни методи, но и постоянно осъвременяваме знанията и оборудването си. Една от актуалните услуги, за извършването на която ни търсят много клиенти, е откриване на течове с термокамера.

Какво представлява услугата термографска диагностика?

Термографската диагностика е един методите за откриване на скрити ВиК течове в бани, открити и покривни тераси, покривни конструкции, подово отпление, ТЕЦ, студена и топла вода и канализация. Технологията представлява инфрачервени лъчи, които излъчват определна темперастура и на базата на тази температура на околните елементи се установява дали има предпологаем проблем.

термография за откриване на течове благоевград с термокамера

Защо предпочитаме този метод – термография за течове?

За да открием един теч, ние считаме, че най-добрият метод е ползването на термокамера. Методът е много ефективен по отношение на откриването, а също така по този начин относително лесно можем да съберем информация за вида на теча. Така пък най-лесно определяме подходящия метод за неговото отстраняване. Специалистите ни ще направят изследването, ще анализират резултатите и ще ви ги съобщят.

термограф за откриване на течове благоевград

Защо да изберете нашите термографи пред останалите?

Всичките ни специалисти – термографи са специализирана в откриването на течове с термокамера. Разполагаме с такава, която е съвременна и модерна, а също и нужното съпътстващо оборудване. В състояние сме да открием даже и такива течове, които са сериозно скрити.

Всичко това постигаме, като използваме и прилагаме комбинация от своите знания, богат опит и специални умения. Разбира се, модерното оборудване също не е без значение. Откриваме не само течовете, но и причинителят за тях. За да останат клиентите ни доволни, съчетаваме иновативни технологии с конвенционални методи.

Едно от най-съществените предимства на метода е това, че той не налага никакво излишно къртене. По този начин се пестят време и пари. Термокамерата с точност ще покаже конкретното място на теча и когато се премине към отстраняването му, къртенето ще се извърши само там, където е наистина нужно.

Стараем се да информираме всички клиенти, че след като извършим диагностика имаме възможност да поемем ремонта на теча – разбира се, стига да е в нашата компетентност.

4.6/5 - (251 votes)