• Термография за скрити течове в Кресна

    Фирма vikblg.net е специализирана в дейността откриване на течове Кресна. Ние разполагаме с модерна и съвременна апаратура, която служи за откриване на течове.

Откриване на течове в Кресна

Скрити или открити, течовете могат да създадат редица неприятности като появата на влага и мухъл, ронене на мазилка от стени и тавани. Сблъскате ли се с мокри или жълти петна по стените или тавана, значи в дома ви нещо не е съвсем наред. Някъде се е появил теч, който трябва да бъде отстранен навреме. Само така можете да избегнете последващите продължителни и скъпи ремонти, до които със сигурност може да се стигне.

Когато става въпрос за теч, който е видим, нещата са лесни. Пристъпва се към неговото отстраняване. Невинаги обаче той е такъв. Съществуват и скрити течове, чието намиране и отстраняване може да ви коства дори няколко дена. А през това време водата ще продължи да се просмуква по стените и таваните на помещението. Как да се справите с това? Как да го предотвратите и да избегнете тежките последващи ремонти?

Тогава на помощ идваме ние – VIKBlg.net. Компания с богат опит и множество доволни клиенти зад гърба си. Само ни се доверете и сами ще разберете на какво сме способни. Благодарение на квалифицираните водопроводчици, които работят за нас, ние сме се изкачили до върха на стълбицата. Най-добрите водопроводни услуги ще намерите при нас.

Скритите течове успяваме да открием благодарение на иновативния уред термо камера, с който разполагаме. Благодарение на инфрачервените лъчи, които камерата излъчва, ние успяваме бързо да намерим теча, без да се налага да къртим големи пространства. И, разбира се, да преминем към неговото отстраняване. Квалифицираните ни водопроводчици заедно със съвременната техника ни позволяват да се справим бързо и лесно с всяка ситуация, независимо от нейната сложност.

Какви услуги ще намерите при нас

Като едни от лидерите във ВиК услугите, ние ще ви предложим всичко за водопровода и канализацията. Обслужване от А до Я. Потърсете ни, ако:

  • се нуждаете от откриване и отстраняване на теч;
  • имате запушена канализация;
  • ви предстои проектиране и изграждане на ВиК инсталация;
  • закупувате ново жилище и искате да видите какво е състоянието на ВиК системата.

Това е само малка част от всичко, което можем да ви предложим. С дългия ни списък от услуги, както и с техните цени, можете да се запознаете, като посетите офиса ни в Кресна. При нас на място ще получите подробна информация за всичко, което ви интересува, както и навременна помощ при неотложна авария. При нужда от квалифициран водопроводчик, не се колебайте. Ние сме правилното решение на всички важи проблеми.

4.6/5 - (96 votes)
Call Now ButtonОткриване на теч. Цена 50лв.!