• Термография за скрити течове в Гоце Делчев

    Когато ви e необходима услугата откриване на течове с термокамера, може да се окажете изправени пред сериозно предизвикателство.

Откриване на течове в Гоце Делчев

Малцина от вас са чували за уред, наречен термо камера. А още по-малко са тези, които знаят за какво служи той. Термо камерата е съвременен уред, с помощта на който могат да бъдат открити всички скрити течове. Почти няма домакинство, което да не се е сблъсквало с този проблем. Влажното петно, което виждате някъде вкъщи, винаги е „симптом“, че в дома или офиса има проблем. Как обаче да разберем къде е първоизточника, без да се налага да къртим стени и плочки, докато го открием? На помощ идва точно този уред – термо камера. Инфрачервените лъчи, които излъчва уреда, позволяват да се видят неща, които са „скрити“. Каквито са и скритите течове. Невинаги течът се оказва под влажното петно. Понякога водата си намира „дамар“, по който може да стигне от единия край на сградата до другия. Благодарение на инфрачервените си лъчи, термо камерата ще ни отведе точно при него, без да се налага да къртим големи пространства.

На първо място разполагаме точно с този съвременен уред, с който да достигнем до същността на проблема. Но не това е най-важното, а квалифицираните и опитни специалисти, които знаят как да работят с него и как да отстранят дори и най-сериозните течове. Малък или голям, течът си е теч, а ние трябва да се заемем с неговото отстраняване. Ние сме професионалистите, от които се нуждаете и бихме могли да ви помогнем. От вас се иска да се свържете с нас и незабавно ще се отзовем. Колкото по-бързо го направите, толкова по-добре и за нас, и за вас.

Ако живеете в блок или кооперация, напълно възможно е течът да е при съседите, а влагата при вас. Затова е необходимо да осигурите достъп на екипа ни и в съседните апартаменти. Все пак така ще направите услуга и на своя съсед, разбира се, за която той ще ви бъде безкрайно благодарен.

За да избегнете възможните неприятности, които течовете могат да причинят, е необходимо да ни се доверите. Ние ще дойдем на място и заедно с вас ще намерим решение на проблема, който не бива да бъде подценяван.

Посетете нашия офис в Гоце Делчев или ни потърсете по телефона, а ние ще се отзовем на адреса възможно най-бързо, за да ви бъдем полезни. Осигурете спокойствието си благодарение на качеството, което ви предлагаме. Високо качество на достъпни цени. Нещо, което вече трудно се намира.

4.9/5 - (96 votes)
Call Now ButtonОткриване на теч. Цена 50лв.!