• ТОП Водороводчик в Кресна

  Опитен водопроводчик на адрес за изпълнението на ВиК услуги & ремонти – планови или аварии, откриване на течове и отпушване на канали в Кресна и района

Някога запушвала ли ви се е мивката? Неприятна работа… А тоалетната? Или пък да сте виждали мокри петна из дома си и да не виждате причина за тях? Имате ли дори представа откъде да започнете, за да се справите с неприятната ситуация? Вече няма от какво да се притеснявате, защото нашите водопроводчици от Стара Загора са тук, за да ви помогнат. Те са едни от най-добрите в бранша и ще ви гарантират наистина високо качество на работа. Затова не се колебайте в избора си.

водопроводчик благоевград

Отпушване на всякакъв вид битови и дъждовни канализации със специализирана за тази цел техника. Отпушване на мивки, сифони и тоалетни. Видео експертиза, с помощта на която може да се провери цялостното състояние на канализационната система и да се открият дефекти по тръбите поради стареене, пропадане, израстване на корени и други. Тази камера ни дава възможност да огледаме канала от всички страни.  Друго което може да ви предложим е:

 • откриване на течове с уреда термокамера, с който по-лесно можем да открием от къде идва теча във вашия дом, без да се налага да къртим;
 • течове в банята;
 • течове от парно;
 • течове от покриви;
 • откриване на зони, предразположени към мухъл;
 • отводняване;
 • проектиране и изграждане на ВиК инсталации;
 • монтаж на аксесоари в бани и кухни;
 • профилактика.

Фирмата е – VIKBlg.net.

Защо да ни се доверите

Самостоятелното справяне с проблеми от ВиК характер невинаги дава очаквания резултат. Това предразполага към използването на услугите на водопроводчик или опитна фирма, каквато сме ние. Ако повикате нас, то проблемите  ще останат в миналото, а и ще получите ценни съвети за превенция срещу повторни аварии. Главната ни цел, е да действаме бързо и сигурно, за да предотвратим допълнителни щети, възникнали поради водопроводни аварии във вашия дом. Разполагаме с едни от най-добрите специалисти в този бранш. Работим с най-новите машини и инструменти, които са нашият най-голям помощник в работата. Материалите, които използваме са винаги висококачествени. Винаги спазваме определените срокове. Даваме гаранция за всяка една извършена услуга. Точно заради тези причини трябва да изберете нашата фирма.

Посетете ни в нашия офис в Кресна или се свържете с нас по телефона, който ще откриете в нашия сайт. Ще бъде уговорено в удобно време за вас да направим един оглед, а вече след това нашите екипи ще ви посетят, за да отстранят проблема. Ще останете наистина удовлетворени от нашето професионално отношение и прецизност. Свържете с нас по всяко едно време.

4.9/5 - (132 votes)
Call Now ButtonОткриване на теч. Цена 50лв.!